Prima pagină › Forumuri › General › Organizez concurs——"Apocalipsa 2013"
CONCURS———–“APOI CA LIPSA 2013″……acesta este subiectul…..face-ti voi post separat si loc pentru poze….nenea scribu sper sa citeasca…
PREMIIIIII:
PREMIUL I—-SAPUNIERA+4 FILME COLOR EXPIRATE
PREMIUL II—SAPUNIERA+ 2 FILME COLOR EXPIRATE
PREMIUL III— 6 FILME COLOR EXPIRATE….
premiile…pot fi suplimentate (sper sa mai gasesc ceva prin batatura)..oricum….nu vor fi diminuate…in mo d sigur…
REGULAMENTUL CONCURSULUI:
1. FOTOGRAFII FACUTE IN ANUL 2013( SUBIECT LA ALEGERE CARE SA …SUGESTIONEZE…ORI WHATEVER TITLUL “APOI CA LIPSA 2013”);
2. DOAR ALB-NEGRU;
3. 5 FOTOGRAFII DE CACIULA…..
4. SE VOTEAZA—PARTICIPANTII POT VOTA;
5. PREMIILE SE ACORDA…IN FUNCTIE DE NUMARUL DE VOTURI;
6. POT VOTA DOAR MEMBRII LOMO.RO
(cine citeste postul modifica,aduce idei noi,sugesti…sau il publica la rubrica care trebuie…va multumesc)
Contribui si eu cu 3 aparate foto subacvatice de unica folosinta, 3 filme late a/n expirate si inca o sapuniera. Asadar ai putea face ca toate 3 premiile sa fie la fel:
– o sapuniera
– un subacvatic
– 4 filme color
– 1 film alb-negru
CONCURS———–”APOI CA LIPSA 2013″……acesta este subiectul…..face-ti voi post separat si loc pentru poze….nenea scribu sper sa citeasca…
PREMIIIIII:
PREMIUL I—-SAPUNIERA+ 1 APARAT SUBACVATIC+4 FILME COLOR EXPIRATE+1 FILM LAT EXPIRAT
PREMIUL II—SAPUNIERA+ 1 APARAT SUBACVATIC+4 FILME COLOR EXPIRATE+1 FILM LAT EXPIRAT
PREMIUL III— SAPUNIERA+ 1 APARAT SUBACVATIC+4 FILME COLOR EXPIRATE+1 FILM LAT EXPIRAT
premiile…pot fi suplimentate (AU FOST SUPLIMENTATE –A CONTRIBUIT SI MARINICA)..oricum….nu vor fi diminuate…in mod sigur…
REGULAMENTUL CONCURSULUI:
1. FOTOGRAFII FACUTE IN ANUL 2013( SUBIECT LA ALEGERE CARE SA …SUGESTIONEZE…ORI WHATEVER TITLUL “APOI CA LIPSA 2013″);
2. DOAR ALB-NEGRU;
3. 5 FOTOGRAFII DE CACIULA…..
4. SE VOTEAZA—PARTICIPANTII POT VOTA-PARTICIPA MEMBRII LOMO;
5. PREMIILE SE ACORDA…IN FUNCTIE DE NUMARUL DE VOTURI;
6. POT VOTA DOAR MEMBRII LOMO.RO
(cine citeste postul modifica,aduce idei noi,sugesti…sau il publica la rubrica care trebuie…va multumesc)
Cred ca ar trebui sa definim mai bine tema concursului. “apoi ca lipsa 2013” nu-mi spune mare lucru.
Concepe ceva…care sa-ti spuna ceva….chiar te rog…eu vin cu premiile……si marian….
De ce doar “alb-negru”?
Asa m-am gandit…eu…un concurs sa mai dezmortim atmosfera prin zona…….
Deci?????
Cred ca ar fi bine sa nu impui a/n si sa permiti si participarea colorului. Putini trag a/n, majoritatea trag color. Deci… mai multi participanti.
Si vorba lui scribu, titlul nu-mi spune nimic. Zi-ne tu la ce te-ai gandit de ai pus titlul asta.
poate mai bine
“APOCALIPSA 2013”
poate mai bine
“APOCALIPSA 2013″…corect…asa APOCALIPSA 2013……sa-i dam drumul….
So, “Apocalipsa 2013”.
Cum a zis Marian mai sus: “Zi-ne tu la ce te-ai gandit de ai pus titlul asta.”
Daaaa….daca nu a fost in 2012 atunci cum va fi apocalipsa din 2013…am crezut cain alb-negru “da mai bine”…dar….e nevoie de un concurs…deci…..fie cum o fi….alb-negru …color…dar concurs sa fie…………
Ok, i-am dat drumul (apare cu rosu, in meniu, sus).
Ok, multumesc,sper sa iasa ceva frumos si in folosul comunitatii