Prima pagină › Forumuri › General › Organizez concurs——"Apocalipsa 2013"
Nu uitati sa promovati concursul pe facebook sau pe alte retele. 
Done…on FB…
Propun sa se amane deadline-ul concursului pentru inca 2 saptamani. Imi place cum arata pagina concursului si cred ca, in ritmul asta, vom vedea si mai multe poze daca vom mai acorda timp si celor care nu s-au incadrat in deadline-ul prezent. Desigur, sa fie toata lumea de acord.
De retinut ca, in caz ca acest lucru va fi pus in practica, cei care au postat deja poze pentru concurs si se simt nedreptatiti de aceasta prelungire pot sa faca alte poze apocaliptice si sa le inlocuiasca pe cele pe care le-au inscris anterior.
Spor in continuare!
merge……se aproba 
Observatie:
User-ul frank neze a inscris doua fotografii la concursul cu apocalipsa. Amandoua sunt fotografii bune si au mari sanse de a se incadra in primele trei in urma votarii. Insa amandoua sunt facute pe film color si editate alb-negru. Nu numai ca incalca regulamentul, dar arata si cat de zadarnice au fost toate discutiile noastre cu privire la editare.
Mi se pare corect ca regulamentul sa fie universal valabil pe toata lungimea si latimea site-ului lomo.ro. Ca sa nu mai zic de ceilalti participanti care, probabil, nici ei nu sunt de acord cu asemenea editari si nu le-ar conveni sa piarda concursul in felul asta. La urma urmei, toti au aceleasi drepturi si obligatii si trebuie toti sa participe cu sanse egale.
Daca ceilalti participanti sunt de acord ca fotografiile lui frank neze sa ramana in concurs, ok. N-am nimic impotriva. Ei decid. Mie nu mi-ar conveni daca as fi in locul lor.
Poate imi bat prea mult capul, dar…
In fine, succes si inspiratie! 
Marian, de ce nu participi la concurs? 
Daca as participa la concurs, as incerca sa-l castig, evident. Si din moment ce contribui cu premii ar fi ciudat sa le castig tot eu. 
Frank este un user nou? Daca e nou, sa re-puna imaginile originale neprelucrate si mergem asa….e ok, Marian?
Nu ma intreba pe mine. Cum am spus si mai sus, mie mi-e ok oricum. Nu particip. Ceilalti participanti sa fie de acord. Eu am pus problema in numele lor, in caz ca cineva ar fi sesizat acelasi lucru ca si mine si nu avea curaj/chef sa spuna ceva.
http://www.youtube.com/watch?v=mwT-DNQ8W-8 asta pe considerentul ca poti mari clisee color pe hartie alb-negru, dar apoi ca sa o arati tot trebuie sa faci corectie de culoare dupa ce ai scanat-o. Nu cred ca e un pacat atat de mare sa scanezi un film alb-negru cand de fapt el este color. In esenta, imaginea ramane aceeasi – incadrare, subiect etc. Daaaaar – regulamentul e regulament si acum trebuie vazut cati sunt dispusi sa il mai indoaie. Din partea mea, strict ca membru lomo, cred ca trebuie sa primeze distractia si sa lasam regulamentul pe raft pentru abateri un pic mai serioase – una dintre acele abateri mi se pare semnatura sau filtrele aplicate digital, ca sa fiu 1/2 de acord cu Marian. 
Start vot! (pana pe 23 martie).
O sa fie strans. 
Bafta participantilor!
vot inseamna, de fapt, adaugare in colectie si nimic mai mult, nu?
Eelena, intri pe pagina concursului (click pe Apocalipsa 2013 in dreapta sus a paginii) si votezi acolo.